2022. május 22., vasárnap

Salgótarján

 

Drága Istenem!
Mint elkötelezett lokálpatrióta aggódom a városomért. A nagy nyomorúság, a szorongattatás, a természeti katasztrófák ezt a Völgyvárost mennyire fogják megtépázni?
Mennye Atya: Drága Évikém!
Tudom mennyire szereted ezt a várost. Itt születtél , itt  tanultál, dolgoztál, itt éled mindennapjaidat. Már két alkalommal próbálkoztál  a Fénykereszt felállíttatásával, de a város és az Egyház ellenállt ennek.
A várost Szent József oltalmába ajánlották .(2011-ben)

image.png

Nos , Szent Józsefem, Drága Fiam nevelőapja, az Egyház védőszentje és a városotok védőszentje, Ő maga fogja a Fénykeresztet a kezében tartani és felállítani, emberi szemnek láthatatlanul, hogy megvédje városotokat és környékét az eljövendő katasztrófáktól és megpróbáltatásoktól. Ő látja, milyen nagy szeretettel viseltetsz a városod iránt. Megszentelte és megáldotta már akkor, amikor az Ő oltalmába ajánlottátok. Ezért ne félj gyermekem, ha emberi szemmel nem is látszik, Szent Józsefem felállította városotokban a Fénykeresztet, mely ezáltal védelmet kapott.
Ne félj és ne aggodalmaskodj! A te féltő szereteted és imáid meghallgatásra találtak.
Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.

Szent József
Drága Testvérem!
Köszönöm azt a sok imát,  amelyekkel nekem szenteled magad.
Védő, óvó szeretetemet kiárasztom rád és egész családodra, városodra és környékére.
A Fénykeresztet  emberi szem számára láthatatlan módon, olyan helyre állítom fel , amely a Mennyei Atya akaratából lett kiválasztva, a Szentháromság szeretetéből és a Szűzanya áldásával.
Most menj békével, megáldalak védő, óvó szeretetemmel, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése